NSR Transport​

Godstransport lige til døren på sikker vis

Skal du have leveret større mængder af gods? Så kan vi fragte det for dig. Fra vores base på Fyn, ikke langt fra Odense og Svendborg, leverer vi sikker godstransport – herunder stykgodstransport. Vores godstransport indebærer alt fra kuverter til pallegods og bliver leveret til destinationer i hele Danmark.

Vores kunder tæller både privat-personer og erhverv, så tøv ikke med at kontakte NSR Transport hvis du ønsker en professionel transport med lastbil. Som udgangspunkt kan vi troppe op på den givne adresse inden for 30 minutter, efter vognen er bestilt. Det betyder, at din transport kan leveres samme dag, hvis det er det, du ønsker.

Særlige og specifikke krav ved godstransport

Vores vogne kan løfte op til 750 kg, men skulle du ønske at få gods på 1000 kg transporteret, kan vi læsse på fra siden med en truck. Vejer den givne godstransport mere, finder vi selvfølgelig den helt rigtige vogn, som har kapacitet til at fragte dit gods helt til Skagen, til grænsen mod syd, til København eller til et helt fjerde sted.

Udover stærke lastbiler har vi også specialbiler som for eksempel kranbiler, køle- og varmebiler, biler til farlig transport og biler med lufthavnsgodkendelse. Hvis du har brug for stykgodstransport, der ikke nødvendigvis kan transporteres på en palle, så er vi også behjælpelige.​​

Vi klarer også specialtransport

Vi leverer altid lige til adressen, og vi tager altid vores forbehold, hvis vi har ekstra sårbart eller farligt gods i lastrummet. Vi er som vognmænd tilsluttet 3x34, og her har vi sammenlagt under 1 promille i skader på det transporterede gods, hvilket er langt under gennemsnittet i Danmark. Vi er altså det rigtige vogmandsfirma at gå til, hvis du vil sikre dig en problemfri godstransport og stykgodstransport.

Hør mere om godstransport og stykgodstransport

Ønsker du at benytte dig af vores transportfirma, eller vil du blot have mere konkret information om vores ydelser og priser, for eksempel angående stykgodstransport?

Så ring på telefon 61 78 22 15 eller skriv til nsrtransport3x34@gmail.com. Herefter vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med svar på din forespørgsel, samt med et uforpligtende tilbud, hvis dette ønskes.

Få et uforpligtende tilbud på vognmandskørsel

Skal du bruge en rutineret vognmand med mange års erfaring til en transportopgave i Tranekær, Svendborg, Odense eller et andet sted på Fyn? Lad mig finde den rette vogn og pris til dig. Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere.

Kontakt dit lokale vognmandsfirma direkte på telefon 61 78 22 15 eller nsrtransport3x34@gmail.com. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

NSR Transport

CVR​: 33739362

Gl. Byvej 7, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til:

61 78 22 15

nsrtransport3x34@gmail.com