NSR Transport​

Flytning for private og erhverv

Skal du flytte, og leder du efter et flyttefirma, som kan klare det tunge arbejde for dig? Hos flytteforretningen NSR Transport står vi for alt i forbindelse med flytning af inventar – lige fra virksomhedsinventar til private ejendele i store villaer såvel som små etværelseslejligheder.

Vores vognmandsfirma har base på Fyn nær Odense og Svendborg, men vores flyttefolk kører ud til private og erhverv i hele Danmark. Hvis du ønsker hjælp fra en kompetent flyttemand, er du derfor kommet til det rette sted. Vi kan også med flytning og transport til udlandet.

Opbevaring af dit indbo på lagerhotel

Vi ønsker, at du som kunde hos vores flyttefirma skal kunne nyde godt af et komplet flyttetilbud. Udover at få udført kompetent arbejde af vores flyttemand, stiller vi også et lagerhotel til rådighed, hvor du kan opbevare dit indbo i en sikret container på 7 m3.

Her kan du med en dags varsel få adgang til containeren. Hvis det drejer sig om mindre godstransport, du skal have opbevaret, tilbyder vi også pallepladser. På den måde kan du trygt opbevare dine møbler, hvis du i forbindelse med en flytning står midlertidigt uden et hjem.

Hvad koster en flytning?

Den nøjagtige pris afhænger af, hvilken type af service du vælger, som enten kan være ”Den almindelige flytning” eller ”Økonomiflytning”. Du kan læse mere om de to former for flytteservice her på siden.

Uanset hvilken type flytning du vælger, bliver du hos vores flytteforretning mødt med konkurrencedygtige priser. Da vi er en del af 3x34, vil du have mulighed for at modtage et uforpligtende tilbud, hvor timeprisen er lav, mens kvaliteten af det udførte arbejde af vores flyttemand forbliver høj.

​Vi tilbyder to former for flytning:

"Den almindelige flytning"​

​En flytning med mindst to flyttemænd på. Vi håndterer hele flytningen med op- og nedbæring. Hvis kunden ønsker det, klarer vi også nedpakning af indboet. Kort fortalt klarer vi hele flytningen fra ende til anden.​​

"Økonomiflytning​"

En flytning med én mand på. Vognmanden eller hans chauffør vil typisk stå på ladet og sørge for at få pakket bilen bedst muligt sammen med en af dine hjælpere. Du har således selv hjælpere til pakning samt op- og nedbæring.

Rin​g til vores flytteforretning i dag

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores flytteforretning kan gøre for dig? Eller er du allerede klar til at bestille en billig flytning? Så er du velkommen til at kontakte vognmanden direkte ved at ringe 61 78 22 15 eller skrive på nsrtransport3x34@gmail.com. Han vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med et fordelagtigt flyttetilbud, som vil blive udført af en erfaren flyttemand.

​Modtag et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på vognmandskørsel

Skal du bruge en rutineret vognmand med mange års erfaring til en transportopgave i Tranekær, Svendborg, Odense eller et andet sted på Fyn? Lad mig finde den rette vogn og pris til dig. Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere.

Kontakt dit lokale vognmandsfirma direkte på telefon 61 78 22 15 eller nsrtransport3x34@gmail.com. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

NSR Transport

CVR​: 33739362

Gl. Byvej 7, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til:

61 78 22 15

nsrtransport3x34@gmail.com