​Leverer i ind- og udland

Dag til dag levering

Her og nu levering​​​

Kurerkørsel for private og erhverv

​Har du brug for professionel kurerkørsel i Svendborg, Odense, på det øvrige Fyn, eller måske i resten af Danmark? Og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren vognmand, der kan varetage din opgave? Så er du kommet til det helt rette transportfirma.

Hos Vognmand Mogens Jacobsen varetager vi mange forskelligartede opgaver for både privatpersoner og erhverv, og en af disse opgaver er kurerkørsel, som vi varetager for kunder i hele landet. Skal vi også være din kurer?

Hvad er kurerkørsel?

Kurerkørsel, også kaldet kurer-transport, dækker over transport af en række forskellige former for varer, breve, gods og lignende. Betegnelsen dækker over, at der kommer et transportmiddel for at hente dine varer ét sted for efterfølgende at levere dem et andet sted på en ønsket adresse. 

Kontakt os og få en pris på vores kurerservice

Har du brug for professionel kurerservice et sted i Danmark, og leder du efter et firma, der samtidig tilbyder konkurrencedygtige priser? Så er vi hos Vognmand Mogens Jacobsen et oplagt valg.

Vi tilbyder en billig pris på kurerkørsel, og vi udarbejder selvfølgelig også gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig på din ønskede opgave. Det gælder, uanset om du har brug for vores service en enkelt gang, eller om du ønsker at indgå en fast aftale med os omkring kurertransport.

Vi tilbyder desuden hastetransport, hvis du har en særlig transportopgave, der kræver en hurtig indsats. Derudover tilbyder vi også transport af farligt gods samt køle-, frost- og varmevarer.

​​

​Vognmand Mogens Jacobsen  |  Askvej 10  |  5953 Tranekær  |  Telefon: 20 14 17 24  |  E-mail: mogens@3x34-fyn.dk