NSR Transport​

Kurerkørsel for private og erhverv

Har du brug for professionel kurerkørsel i Tranekær, Svendborg, Odense, på det øvrige Fyn, eller måske i resten af Danmark? Og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren vognmand, der kan varetage din opgave? Så er du kommet til det helt rette fragtfirma.

Hos NSR Transport varetager vi mange forskelligartede opgaver for både privatpersoner og erhverv, og en af disse opgaver er kurerkørsel, som vi varetager for kunder i hele landet. Skal vi også være din kurer?

Vi tilbyder en billig pris på kurerkørsel, og vi udarbejder selvfølgelig også gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig på din ønskede opgave. Det gælder, uanset om du har brug for vores service en enkelt gang, eller om du ønsker at indgå en fast aftale med os omkring kurertransport.

Vi tilbyder desuden hastetransport, hvis du har en særlig transportopgave, der kræver en hurtig indsats. Derudover tilbyder vi også stykgodstransport, flytning samt køle-, frost- og varmevarer.

Hvad er kurerkørsel?

Kurerkørsel, også kaldet kurer-transport, dækker over transport af en række forskellige former for varer, breve, go​ds og lignende. Betegnelsen dækker over, at der kommer et transportmiddel for at hente dine varer ét sted for efterfølgende at levere dem et andet sted på en ønsket adresse.

Kontakt os og få en pris på vores kurerservice

Har du brug for professionel kurerservice et sted i Danmark, og leder du efter et firma, der samtidig tilbyder konkurrencedygtige priser? Så er vi et oplagt valg.

​Modtag et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på vognmandskørsel

Skal du bruge en rutineret vognmand med mange års erfaring til en transportopgave i Tranekær, Svendborg, Odense eller et andet sted på Fyn? Lad mig finde den rette vogn og pris til dig. Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere.

Kontakt dit lokale vognmandsfirma direkte på telefon 61 78 22 15 eller nsrtransport3x34@gmail.com. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

NSR Transport

CVR​: 33739362

Gl. Byvej 7, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til:

61 78 22 15

nsrtransport3x34@gmail.com