NSR Transport​

Fragtfirma med dag-til-dag-levering

Fragt lige til adressen – hver dag uanset sted

Hos 3x34 finder du et fragtfirma, der kan vi levere dit gods til en hvilken som helst adresse i hele landet. Vores fragtmand er hver dag på Sjælland og i Jylland, og selvom vi holder til i Tranekær på Fyn nær Svendborg og Odense, siger vi ja til leveringer i hele landet.

Modsat breve med posten eller fragt via andre firmaer kan vi levere en dag-til-dag fragt. Vi kan transportere, hvad end du ønsker at få fragtet, da vi har biler til mange forskellige formål. Du kan derfor trygt overlevere dit gods til vores fragtfirma og forvente en hurtig og problemfri levering.

Fragtmand med sikkerhed som prioritet

Når vores fragtmand skal transportere dit gods, gør vi alt, hvad vi kan, for at fragten sker så effektivt og pålideligt som mulig. Vi ønsker at komme hurtigt frem, men ikke på bekostning af hvad som helst – du skal nemlig også kunne stole på vores håndtering af dit gods.

Vores fragtmænd kører derfor naturligvis efter reglerne, og i vores arbejde er sikkerheden altid helt i top. Beskyttelsen af din levering er nemlig vores førsteprioritet, så du kan være sikker på, at den kommer frem helt uden skrammer.

I vores hænder er din leverance således altid i trygge hænder, og du kan trygt benytte dig af vores transportservice, hvis du vil være sikker på en effektiv, pålidelig og tryg levering.

Kontakt dit fragtfirma for hurtig levering​

Hvis du har gods, der skal transporteres, kan vores fragtfirma køre for dig. Vi leverer som sagt fra dag-til-dag, og derfor kan vi gang efter gang sikre en hurtig fragt og levering til konkurrencedygtige priser.

Ring direkte til vores fragtmand på telefon 61 78 22 15 eller e-mail nsrtransport3x34@gmail.com.

Få et uforpligtende tilbud på vognmandskørsel

Skal du bruge en rutineret vognmand med mange års erfaring til en transportopgave i Tranekær, Svendborg, Odense eller et andet sted på Fyn? Lad mig finde den rette vogn og pris til dig. Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere.

Kontakt dit lokale vognmandsfirma direkte på telefon 61 78 22 15 eller nsrtransport3x34@gmail.com. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

NSR Transport

CVR​: 33739362

Gl. Byvej 7, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til:

61 78 22 15

nsrtransport3x34@gmail.com