​Leverer i ind- og udland

Dag til dag levering

Her og nu levering​​​

Godstransport lige til døren på sikker vis

Når du skal have leveret større mængder af gods, kan jeg fragte det for dig. Fra min base i Tranekær, ikke langt fra Svendborg og Odense på Fyn, leverer jeg en sikker godstransport, som kan indebære alt fra kuverter til pallegods, til destinationer i hele landet. Så om du er privat eller erhverv, bør du ikke tøve med at kontakte mig, da du hos Vognmand Mogens Jacobsen er sikret en professionel godstransport.

Som vognmand kan jeg som udgangspunkt troppe op på den givne adresse inden for 30 minutter, efter vognen er bestilt. Det betyder, at din transport kan leveres samme dag, hvis det er det, du ønsker.

SÆRLIGE OG SPECIFIKKE KRAV VED GODSTRANSPORT

Mine vogne kan løfte op til 750 kg, men skulle du ønske at få gods på 1000 kg transporteret, kan jeg læsse på fra siden med en truck. Vejer den givne godstransport mere, finder jeg selvfølgelig den helt rigtige vogn, som har kapacitet til at fragte dit gods helt til Skagen, til grænsen mod syd, til København eller til et helt fjerde sted

Udover stærke lastbiler har jeg også specialbiler, som eksempelvis kranbiler, køle-/varmebiler, biler til farlig transport og biler med lufthavnsgodkendelse.​

JEG klarer også specialtransport

Jeg leverer altid lige til adressen, og jeg tager altid mine forbehold, hvis jeg har ekstra sårbart eller farligt gods i lastrummet. Jeg er som vognmand tilsluttet 3x34, og her har vi sammenlagt under 1 promille i skader på det transporterede gods, hvilket er langt under gennemsnittet i Danmark. Jeg er altså den rigtige at gå til, hvis du vil sikre dig en problemfri godstransport.

KONTAKT MIG OG HØR MERE OM GODSTRANSPORT

​Ønsker du at benytte dig af mig, eller vil du blot have mere konkret information om mine ydelser og priser, så ring på telefon 20 14 17 24 eller skriv til min e-mail mogens@3x34-fyn.dk allerede i dag - uanset om du er erhverv eller privat. Herefter vil jeg hurtigst muligt vende tilbage til dig med svar på din forespørgsel, samt med et uforpligtende tilbud, hvis dette ønskes.

​Vognmand Mogens Jacobsen  |  Askvej 10  |  5953 Tranekær  |  Telefon: 20 14 17 24  |  E-mail: mogens@3x34-fyn.dk