​Leverer i ind- og udland

Dag til dag levering

Her og nu levering​​​

Godstransport lige til døren på sikker vis

Når du skal have leveret større mængder af gods, kan jeg fragte det for dig. Jeg leverer en sikker godstransport, som kan indebære alt fra kuverter til pallegods, og vi bringer godset til destinationer i hele landet. Jeg holder dog særligt til nær min base i Tranekær ved Odense og Svendborg på Fyn.

Som vognmand kan jeg som udgangspunkt troppe op på den givne adresse inden for 30 minutter, efter vognen er bestilt. Det betyder, at din transport kan leveres samme dag, hvis det er det, du ønsker.

Transport med særlige og specifikke krav

Mine vogne kan løfte op til 750 kg, men skulle du ønske at få gods på 1000 kg, transporteret, kan jeg læsse på fra siden med en truck. Vejer den givne godstransport mere, finder jeg selvfølgelig den helt rigtige vogn, som har kapacitet til at fragte dit gods helt til Skagen, grænsen mod syd eller til København.

Jeg har ud over stærke lastbiler også specialbiler som eksempelvis kranbiler, køle-/varmebiler, biler til farlig transport og biler med lufthavnsgodkendelse.

Vi klarer også specialtransport

Vi leverer altid lige til adressen, og vi tager altid vores forbehold, hvis vi har ekstra sårbart eller farligt gods i lastrummet.

Hos 3x34 har vi sammenlagt under 1 promille i skader på det transporterede gods, hvilket er langt under gennemsnittet i Danmark. Jeg er altså den rigtige at gå til, hvis du vil sikre dig en problemfri godstransport.

Kontakt os og hør mere om vores godstransport

Ønsker du at benytte dig af mig, så ring på telefon 20 14 17 24 eller skriv til min e-mail mogens@3x34-fyn.dk.

​Vognmand Mogens Jacobsen  |  Askvej 10  |  5953 Tranekær  |  Telefon: 20 14 17 24  |  E-mail: mogens@3x34-fyn.dk