​Leverer i ind- og udland

Dag til dag levering

Her og nu levering​​​

Flytning for private og erhverv

Skal du flytte, og leder du efter en flytteforretning, som kan klare det tunge arbejde for dig? Hos Vognmand Mogens Jacobsen står vi for alt i forbindelse med flytning af inventar – lige fra virksomhedsinventar til private ejendele i store villaer såvel som små etværelseslejligheder.

Vores flyttefirma har base på Fyn nær Odense og Svendborg, men vores flyttefolk kører ud til private og erhverv i hele Danmark. Hvis du ønsker hjælp fra en kompetent flyttemand, er du derfor kommet til det rette sted.

Opbevaring af dit indbo på lagerhotel

Vi ønsker, at du som kunde hos vores flytteforretning skal kunne nyde godt af et komplet flyttetilbud. Derfor stiller vi et lagerhotel til rådighed, hvor du kan opbevare dit indbo i en sikret container på 7 m3. 

Her kan du med en dags varsel få adgang til containeren. Hvis det er mindre gods, du skal have opbevaret, tilbyder vi også pallepladser. På den måde kan du trygt opbevare dine møbler, hvis du i forbindelse med en flytning står midlertidigt uden et hjem.

HVAD KOSTER EN FLYTNING?

Den nøjagtige pris afhænger af, hvilken type du vælger: ”Den almindelige flytning” eller ”Økonomiflytning”. Du kan læse mere om de to former for flytteservice her på siden.

Uanset hvilken type flytning du vælger, bliver du hos vores flytteforretning mødt med konkurrencedygtige priser. Da vi er en del af 3x34, vil du have mulighed for at modtage et uforpligtende tilbud, hvor timeprisen er lav, mens kvaliteten af det udførte flyttearbejde forbliver høj.

RING TIL VORES FLYTTEFORRETNING I DAG

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores flytteforretning kan gøre for dig? Eller er du allerede klar til at bestille en billig flytning? Så er du velkommen til at ringe direkte til vognmanden på telefon 20 14 17 24. Du kan også sende en e-mail til mogens@3x34-fyn.dk. Vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med et fordelagtigt flyttetilbud.

Vi tilbyder to former for flytning:

​"Den almindelige flytning"

En flytning med mindst to flyttemænd på. Vi håndterer hele flytningen med op- og nedbæring. Hvis kunden ønsker det, klarer vi også nedpakning af indboet. Kort fortalt klarer vi hele flytningen fra ende til anden.​

​"ØKONOMIFLYTNING"

En flytning med én mand på. Vognmanden eller hans chauffør vil typisk stå på ladet og sørge for at få pakket bilen bedst muligt sammen med en af dine hjælpere. Du har således selv hjælpere til pakning samt op- og nedbæring.​

​Vognmand Mogens Jacobsen  |  Askvej 10  |  5953 Tranekær  |  Telefon: 20 14 17 24  |  E-mail: mogens@3x34-fyn.dk