​Leverer i ind- og udland

Dag til dag levering

Her og nu levering​​​

3x34 flytning for private og erhverv

Her hos Vognmand Mogens Jacobsen er jeg en del af 3x34. 3x34s dygtige flyttefolk klarer alt lige fra flytning af stort virksomhedsinventar og andet inventar fra offentlige institutioner/kontorbygninger, til flytning af private ejendele fra både store villaer, men også små etværelseslejligheder. 

Du kan med fordel bestille en 3x34 flytning i blandt andet Tranekær, Svendborg, Odense og omegn, samt på resten af Fyn, hvis du ønsker hjælp af en kompetent flyttemand - uanset om det er for erhverv, private eller offentlige instanser.

Opbevaring af dit indbo på lagerhotel

Da jeg ønsker, at du som kunde hos mit flyttefirma skal kunne nyde godt af et komplet flyttetilbud, tilbyder jeg også et lagerhotel, hvor dit indbo/arkiv bliver opbevaret i en sikret container på 7 m3. 

Her kan du efterfølgende, med en dags varsel, få adgang til din container. Hvis det er mindre gods, du skal have opbevaret, kan jeg også tilbyde pallepladser

HVAD KOSTER EN FLYTNING MED 3X34?

Den nøjagtige pris for en 3x34 flytning afhænger af hvilken type du vælger: ”Den almindelige flytning” eller ”Økonomiflytning”. Du kan læse mere om de to former for 3x34 flytning her på siden.

Uanset hvilken type flytning du vælger, bliver du hos Vognmand Mogens Jacobsen mødt med konkurrencedygtige priser, og da jeg er en del af 3x34, vil du have mulighed for at modtage et uforpligtende tilbud, hvor timeprisen er lav, mens kvaliteten af det udførte flyttearbejde forbliver høj.

Ring i dag og bestil en 3x34 flytning

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig, eller hvis du er klar til at foretage en bestilling af en effektiv og billig 3x34 flytning, er du velkommen til at ringe direkte til vognmanden på telefon 20 14 17 24. Du kan også sende en e-mail til mogens@3x34-fyn.dk, og så vil jeg hurtigst muligt vende tilbage til dig med et fordelagtigt flyttetilbud.

Vi tilbyder to former for 3x34 flytning:

​"Den almindelige flytning"

En 3x34 flytning med mindst to flyttemænd på. Vi håndterer hele flytningen med op-/nedbæring - og hvis kunden ønsker det, klarer vi også nedpakning af indboet. Kort fortalt klarer vi hele flytningen fra ende til anden.

​"ØKONOMIFLYTNING"

En 3x34 flytning med en mand på. Vognmanden eller hans chauffør vil her typisk stå på ladet og sørge for at få pakket bilen bedst muligt sammen med en af dine hjælpere. Du har således selv hjælpere til pakning samt op-/nedbæring.

​Vognmand Mogens Jacobsen  |  Askvej 10  |  5953 Tranekær  |  Telefon: 20 14 17 24  |  E-mail: mogens@3x34-fyn.dk