​Leverer i ind- og udland

Dag til dag levering

Her og nu levering​​​

3x34 flytning for private og erhverv

Hos 3x34 vi klarer alt inden for flytninger lige fra stort virksomhedsinventar og offentlige institutioner/kontorbygninger til private boliger både store villaer og små etværelses lejligheder i blandt andet Tranekær, Svendborg, Odense og omegn samt resten af Fyn.

Opbevaring af dit indbo på lagerhotel

Jeg tilbyder også lagerhotel, hvor dit indbo/arkiv bliver opbevaret i 7 m3 sikret containere. Her kan du så med en dags varsel få adgang til din container.

Hvis det er mindre gods, du skal have opbevaret, kan jeg også tilbyde pallepladser.

Hvad koster en 3x34 flytning?

Kunne du tænke dig en billig pris på vores 3x34 flytning, eller er du interesseret i at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig, er du velkommen til at ringe direkte til vognmanden på telefon 20 14 17 24. Du kan også sende en e-mail til mogens@3x34-fyn.dk.

Vi tilbyder to former for 3x34 flytning:

​"Den almindelige flytning"

En 3x34 flytning med mindst to flyttemænd på. Vi håndterer hele flytningen med op-/nedbæring - og hvis kunden ønsker det, klarer vi også nedpakning af indboet. Kort fortalt klarer vi hele flytningen fra ende til anden.

​"ØKONOMIFLYTNING"

En 3x34 flytning med en mand på. Vognmanden eller hans chauffør vil her typisk stå på ladet og sørge for at få pakket bilen bedst muligt sammen med en af dine hjælpere. Du har således selv hjælpere til pakning samt op-/nedbæring.

​Vognmand Mogens Jacobsen  |  Askvej 10  |  5953 Tranekær  |  Telefon: 20 14 17 24  |  E-mail: mogens@3x34-fyn.dk